IMG_8521.jpg
Ontwerp zonder titel (2)_edited.jpg

Het aanwezig zijn bij de mooiste en kwetsbaarste momenten in iemands leven én deze vastleggen, vind ik heel bijzonder.

Mijn verhaal

Als fotograaf leg ik vaak intieme en kwetsbare momenten vast.

Daarnaast vinden veel mensen het toch een beetje spannend voor de lens (ik ervaar dit zelf ook) en daarom is het wel fijn om te weten wie ik ben.

Mijn naam is Daisy, ik woon sinds 2015 in Heiloo waar ik met mijn partner Nils een jaren’30 huisje heb gekocht. Dit huisje is nooit af, waardoor ik de camera regelmatig inruil voor een verfkwast of ander gereedschap. Nog geen 10 minuutjes van ons huis staan mijn paard Edino en mijn bonuspaard Saffier. Zij staan met regelmaat voor mijn lens en zijn daarom ook terug te vinden in mijn portfolio. Naast mijn werk als fotograaf werk ik ook als Marketing Manager bij een grote webshop.

EnjoyMint ben ik in 2017 gestart. Ik zocht een manier om de wereld een stukje vrolijker te maken en mensen te inspireren. Dit deed ik doormiddel van het handletteren van quotes en gepersonaliseerde cadeauverpakkingen. Tot ik in 2020 de oude spiegelreflex camera weer tegenkwam die ik van mijn vader geërfd heb. Mijn vader overleed in 2013 aan de gevolgen van ALS. Tijdens zijn ziekbed overhandigde hij mij zijn spiegelreflex camera. Hij vond dat ik oog had voor fotografie, dat ervaarde ik toen nog niet zo, maar misschien had hij toch gelijk…

Met mijn fotografie leg ik graag mooie, ontroerende en bijzondere momenten van jou en jouw dierenbare vast, zodat jullie hier een mooie herinnering aan hebben en met plezier (joy!) naar terugkijken.

 

Liefs,

Daisy

Contact

Tel: 06 - 15 336 309

  • Instagram
  • Facebook
Bedankt voor je bericht!